18 taidzi kustību sekvence. Taidzi dabā. Pļaviņas.mov

  “Septiņu zvaigžņu pavasara svētki jeb gadumijas deja: 18 vēdekļa kustību sekvence”

七星春節太極扇

Qīxīng chūnjié Tàijí shàn.

Šī ir ļoti sena, vienkārša un spēcīga īsā kustību sekvence, kas ne vien sniedz ieskatu vēdekļa kustību dinamikā un pamat nozīmēs, bet tā arī ir mācība par cji (氣 qì) enerģijas spēku, virzību un labvēlību, kā to sajust un izmantot savā dzīvē. 

Visa sekvence ir kā stāsts par savu nodomu manifestāciju dzīvē, realitātes radīšanu. Tāpēc arī nosaukumā ir vārds “Pavasara svētki”, kas ir īpašais laiks - enerģiju maiņu robežstāvoklis. Senās taidzi dejas ar vēdekli ir dziļi saistītas ar Seno Ķīnas 24 sezonu kalendāru un enerģiju maiņām dabā. 

Taidzi dejā ar vēdekli Jūs izdejojat un vienlaicīgi sabalansējat savas piecu elementu enerģijas ar visuma un sezonālajām enerģijām.

Pēc šī kustību cikla apgūšanas būs iespēja turpināt nodarbības, apgūstot sarežģītāku Septiņu zvaigžņu (七星 太極 Qīxīng Tàijí) tradīcijas  taidzi vēdekļa dejas kustību secības ciklā “Gadalaiki: Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziema.”  (kopā 144 kustību cikls)

Nodarbību cikls, ZOOM sesiju ieraksti no pirmā kursa 2020.gada vasarā, kad pēkšņi bija jāmaina nodarbību forma un jāpāriet uz attālinātām mācībām.

23 nodarbības un viena individuāla ZOOM vai klātienes nodarbība ar Evitu kursa noslēgumā.

Pieteikšanās

Šo secību ir iespējams apgūt arī divu dienu seminārā klātienē. Tuvākais plānotais seminārs (ierobežots dalībnieku skaits - maksimums 3 dalībnieki): Vairāk info un pieteikšanās šeit..